Een aantal weken geleden mocht ik samen met mijn collega Dennis de bruiloft van Miranda en Marco vastleggen. Dit was meteen de eerste reportage met mijn nieuwe camera. Ik kan nu met 2 camera’s werken tijdens reportages en vind dit ook eigenlijk wel een must. Soms moet je zo snel schakelen. Super fijn dat ik deze mogelijkheid nu heb.

De dag was onwijs mooi en bijzonder. Ik vind het echt een eer om zo dicht bij een stel te mogen staan op een dag als deze en dit vast te mogen leggen. Ik geniet van iedere minuut.

Omdat we met 2 fotografen werken heb ik de start vanuit de bruid gefotografeerd en voor nu even alleen mijn eigen foto’s gebruikt. De volledige reportage is ook vanuit de bruidegom vastlegt door Dennis. Dit is het voordeel van 2 fotografen!

Ook nog even credits naar de 2 geweldige weddingplanners die deze bruiloft tot in de puntjes hebben verzorgd. http://www.alwayslove.nl

3luikklein blog5 blog13blog12blog14blogblog15blog4blog32luikkleinblog22luik4kleinblog1blog11blog10blog92luik3kleinblog7blog8blog6