Joyce Jacobs Fotografie | Jessy en Sophie
3404
post-template-default,single,single-post,postid-3404,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-joyce,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Jessy en Sophie

Jessy en Sophie

De eerste blogpost van het nieuwe jaar. Woehoeee!!!
Ik hoop dat jullie allemaal een geweldige jaarwisseling hebben gehad en vol nieuwe doelen en dromen 2017 in zijn gegaan en dat jullie allemaal gaan voor wat je echt gelukkig maakt, risico’s durven te nemen daarvoor en echt leven in het moment. Dat is in ieder geval een kleine greep uit mijn persoonlijke doelen voor aankomend jaar.

In de laatste week van 2016 heb ik op valreep nog een winterse loveshoot vastgelegd. Ik had een fotografie collega voor de lens. Namelijk Jessy van www.Jessyvandervlist.nl samen met zijn vriendin Sophie. Ben je nou nieuwsgierig naar welke instellingen ik heb gebruikt bij deze shoot? Kijk dan de video helemaal onderaan deze pagina!!

Aankomende tijd wordt het even wat rustiger op mijn pagina/blog en instagram omdat ik een reis ga maken. Ik zal jullie nadat ik terug ben zeker meer hierover vertellen en foto’s/video’s posten van wat ik allemaal heb meegemaakt/gezien en gedaan. Wantttt mijn (weliswaar oude) camera gaat ZEKER mee! Maar ik heb besloten om even helemaal internetloos te zijn op reis. Even een kleine social media detox. Dus ik zeg.. tot daarna want ik heb mega veel inspiratie voor mijn instagram/youtube kanaal en blogpagina !!!!

xxx
klein4klein3klein2klein klein5kleinnnnklein7

klein8 klein9 klein10 klein11 klein12