Door mijn enthousiasme heb ik dit weekend mijn tijd gevuld met het doorlezen van de reacties. Af en toe een pauze en weer verder haha. Wat een leuke/lieve/mooie reacties ben ik tegen gekomen zeg! Mooi om te zien dat zoveel mensen hun liefde voor elkaar willen laten vastleggen.

Op mijn shoot bucket list staat altijd nog dat ik graag een vrouw-vrouw of man-man stel wil vastleggen. Ik heb tot nu toe alleen nog maar man-vrouw geschoten en het lijkt me heel mooi om juist ook de liefde tussen 2 vrouwen of mannen vast te leggen.

Ik moet eerlijk zeggen dat het ondanks de velen reacties niet moeilijk was om een winnaar te kiezen. Mijn oog viel meteen op dit stel!

11107166_788723561210394_3374184594573409241_n
Marinda van Dam, ik zou jou en je vriendin graag fotograferen! Zou je me via de mail een bericht willen sturen zodat we de shoot kunnen inplannen.

Naast Marinda van Dam krijgen 2 stellen de mogelijkheid om een shoot te plannen met een korting van maar liefst 50% korting en 5 stellen 20% korting.*

* Deze korting geldt tot 30 september 2015

Onderstaand een overzicht van de geluksvogels :

50%
Nikki Lee Jansen
Lynsey Wartenberg

20% korting
Mandy Melissen
Laura Ortega Rodriquez
Ashley Cousin
Canisha Burger
Kelly Rijserse

Behoor jij tot bovenstaande geselecteerde stellen en wil je gebruik maken van de genoemde korting? Neem contact met me op via het contactformulier onderaan de pagina. Ik kijk er naar uit om jullie vast te leggen.

Ok ok nu denk jij natuurlijk omdat jij niet tussen bovenstaande namen staat, dat je kans voor een aantrekkelijke korting aan je voorbij gaat. Niets is minder waar!

De eerste 10 nieuwe aanmeldingen op mijn nieuwsbrief, ontvangen 10% korting! Schrijf je snel in! Je krijgt automatisch bericht als je tot deze 10 behoort.

Ik zie jullie deze zomer graag terug voor mijn lens.
Wil je graag een shoot boeken? Vul dan onderstaand contact formulier in.
Liefs Joyce

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]