Mijn eerste winterbruiloft. Ik werd hier blij van. De meeste bruiloften zijn in de Lente/zomer en dit was even iets anders. Na een superleuk een spontane ontmoeting ging ik samen op weg met de bruidegom en een vriend van hem om de voorbereidingen te treffen. Waar de bruid al in de make-up zat vanaf s’morgens vroeg ging de bruidegom heel relaxed zich een paar uurtje later klaarmaken. Toen we naar de ontmoetingsplek liepen kocht hij nog een horloge, heerlijke impulsieve actie. Het was een onwijs leuk stel om vast te leggen en de dag verliep heel fijn. Ondanks dat het de hele dag regende heb ik genoten van deze werkdag. Ehh werkdag? ja ik kan soms zelf ook nog niet helemaal geloven dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

15

2luik1 2luik3 2luik4 2luik5

2luik7

2luiketen

3zw 4 2luik6 2 1

19 20

21

3luikje 11

1712 13

2luik