capture ourworld

Deze zomer reis ik samen met Kelly af naar Georgië. We gaan daar vrijwilligerswerk doen in een kindertehuis en daarnaast het project Capture our world uitvoeren. Deze kans krijgen wij door Via-passiereizen. Wauw,  voordat ik dit project heb opgezet zat het al zeker een jaar in mijn hoofd en was het ook al helemaal uitgewerkt op papier. En om nu te bedenken dat we het project al voor de 3e keer uit uitvoering gaan brengen is echt super.

De kickstart was in Nicaragua
Daar heeft Debby van www.bohemiandreams.nl het project opgepakt.
Lees er HIER meer over

IMG_6960

Daarna heb ik het project in Thailand in een kindertehuis uitgevoerd.
Het was door het cultuurverschil en het niet spreken van Engels een grote uitdaging. Het verliep wat moeilijker dan ik van te voren in mijn hoofd had. Maar met gebarentaal kwamen we uiteindelijk een heel eind. Lees HIER meer.

En de 3e plek op deze wereld waar we het project gaan uitvoeren is dus Georgië. Ik ben heel blij dat ik samen met Kelly kan gaan, zij is altijd heel betrokken geweest bij het project en haalt net als ik veel voldoening uit het doen van vrijwilligerswerk in ontwikkelingslanden. Ook zijn we al flink aan het brainstormen samen over nieuwe ontwikkelingen binnen het project.

Wij zijn nu weer opzoek naar oude digitale camera’s die nog wel werken. Heb jij bijvoorbeeld een oude camera in je kast liggen die aan het verstoffen is dan zou je ons en vooral de kinderen in Georgië er heel erg blij mee maken. Stuur even een berichtje naar; info@joyce-fotografie als je een camera wil afgeven of opsturen.

captureourworlddd