De laatste tijd krijg ik onwijs veel informatie aanvragen binnen over Loveshoots. Er zijn dagen dat ik wel 6 aanvragen in mijn mail ontvang. Helemaal super natuurlijk! Ik stuur altijd een pdf bestand waarin alle info staat maar heb besloten er ook een blogpost over te schrijven zodat de informatie direct bij jullie terecht komt. Erg handig als je nadenkt over een loveshoot maar eerst graag wil weten wat de werkwijze is.20zwhuidnabewerkt

Via de mail of telefonisch contact spreken we een geschikte datum en tijd af samen. De fotoshoot zal ongeveer een 1 tot 1,5u duren. Vooraf aan de shoot kunnen we samen brainstormen over de sfeer en soort foto’s die bij jullie passen. Zo krijg ik alvast een idee wat jullie wensen zijn en weten we zeker dat we deze dag op 1 lijn zitten. In mijn fotografie komen spontane en echte momenten veel terug. Ik vind het belangrijk dat de vonken van de foto’s af springen en dat er gevoel en liefde in de foto’s zit. Hier ga ik dan ook altijd helemaal voor. Ik stel jullie op je gemak en geef aanwijzingen in poses.

– Locatie
We spreken een geschikte locatie af voor de fotoshoot. Per seizoen heb ik verschillende locaties waar ik graag heen ga. Dit zijn locaties bij mij in de buurt. Andere locaties zijn ook mogelijk. Ik reken wel reiskosten als deze verder weg zijn voor mij. €0,35 buiten 15 km van postcode 5451. 

Een aantal voorbeelden van locaties:

Lente/zomer: De kuilen:  Dit is een mooie waterplas. Het is heel mooi om te fotograferen wanneer jullie met jullie voeten in het water staan. Er is een mooie stijger en een bos bij in de buurt. Perfecte plek!
Bedaf: dit is een zandvlakte. Erg mooie en lichte omgeving.

Herfst: In de herfst gaat mijn voorkeur uit naar een mooi breed bos (bos bij Erica in Mill) Dit bos heeft prachtige brede paden. De herfstkleuren zijn heel mooi en komen hier goed tot hun recht.

Winter:  Als je kiest voor een Loveshoot in de winter zou ik ook een studioshoot overwegen. Wanneer het hartje winter is, is het vaak erg koud en dit ga je terug zien op de foto’s. Wel is het prachtig wanneer er sneeuw ligt maar dat geluk moeten we maar net hebben.

-Licht
In de lente/zomermaanden spreek ik af na 18.00u. Dit omdat het licht na 18.00u veel mooier en zachter is dan overdag. Overdag heb je vaak hard fel licht wat minder mooi is op de foto.

-Kleding
Er zijn maximaal 3 kledingwissels. Het liefst start ik met de set die jullie aan hebben. Kies bijvoorbeeld verschillende kleding die past bij de sfeer van de foto’s. 1 set Casual, 1 set romantisch (in de zomer bijvoorbeeld een mooie lange jurk en jongen ook wat chiquer) en 1 set nog helemaal naar keuze. Sowieso is dit naar jullie keus in te vullen.4luik

Nabewerking/factuur
Jullie ontvangen na de fotoshoot de factuur. Ook zoek ik na de fotoshoot de  mooiste foto’s uit en deze ga ik nabewerken.Ik kies ervoor om de onbewerkte foto’s niet door te sturen en de fotoselectie zelf te maken. Ik kies hiervoor omdat ik zelf het beste een verhaal kan laten zien in de fotoserie. Ik zie zelf het beste welke foto’s mooi bij elkaar passen in combinatie van detailfoto’s en gehele portretten. Zo haal ik het beste uit de fotoshoot en mijn werk.

Brainstormen
Ik vind het belangrijk om te weten welke sfeer jullie graag in de foto’s terug willen zien en wat bij jullie als stel past. Ik sta dan ook altijd open om samen met jullie te brainstormen hierover. Jullie kunnen eventueel voorbeeld foto’s aanleveren  of via een mailtje of telefonisch contact aangeven wat jullie mooi vinden in een shoot (veel detailfoto’s bijvoorbeeld, romantische sfeer, casual sfeer, beide, locatie ideeën) Jullie kunnen ook alles in mijn handen leggen en vertrouwen op mijn fotografie en creativiteit. Alles is goed! 

-Kosten

Loveshoot A
€55,-
30 minuten shoottijd op locatie binnen Mill en omstreken (15 km vanaf postcode 5451)
10 nabewerkte foto’s in hoge resolutie

Loveshoot B
€95,95
1,5u shoottijd op locatie naar keuze. (vanaf 15 km vanaf postcode 5451 €0,35 per km)
20 nabewerkte foto’s in hoge resolutie

Meteen boeken? Vul het contact formulier hieronder in.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]