Oke, deze titel is wat dramatisch maar het is wel echt een beetje hoe ik mij voel nu. Nadat ik dus verschillende crashes heb gehad waar ik niet teveel meer over wil praten omdat dit gebeurd is en ik nu juist verder wil kijken. Maar lees hier als je daar interesse in hebt.. heb ik geen foto’s meer om na te bewerken en had ik even een kleine stop gezet op nieuwe shoots inplannen. Eerst even alles op orde krijgen voordat ik weer aan het werk ga.

De eerste weken probeerde ik te genieten van de rust en vrijheid, ging veel sporten en deed van die klusjes die bleven liggen.. je weet wel! Maar deze week ervaar ik een leegte haha. De fotografie laat me genieten laat me leven laat me de mooie dingen zien en nu dat even weg is zie ik het steeds meer in. Eigenlijk is dat best wel mooi en bijzonder.

fotoshoot

Vanaf het eerste moment dat ik met een camera in mijn hand op zoek ging naar de mooie dingen om me heen was ik verkocht. Hier werd ik gelukkig van! En word ik gelukkig van. Om even een klein voorbeeldje te geven. In Thailand hadden we een zip line gedaan (op grote hoogte door de jungle aan een touw glijden, a la Tarzan) Een leerling had mijn camera vast tijdens een zip line omdat ze mij dan kon fotograferen. Ze maakte een wat onhandige landing waarop ik meteen bezorgd reageerde hoe is het met…. mijn camera! Eh oeps 😛 En het ergste van alles is dat ik me niet eens bewust was van mijn opmerking tot dat iemand anders er lachend wat over zei.

Nouja goed! Mijn camera en ik, fotografie en ik zijn 1.  Ze zeggen wel eens je beseft iets pas wanneer je het niet meer hebt. Nu denk ik dat ik altijd wel waardeer wat ik heb en kan en heel vrolijk word van alle fotoshoots die ik mag doen. Maar ik merk wel dat ik dat op dit moment nog meer waardeer.

blog

Sta even stil bij wat je hebt, kunt, de kansen die je krijgt. Want nee deze zijn niet vanzelfsprekend en nee het is niet vanzelfsprekend dat je kan doen wat je gelukkig maakt. Ben even een momentje(of langer natuurlijk) echt trots op wat je doet. Want dat is zo’n fijn gevoel en ik weet zeker dat er iets is waar ook jij heel blij en trots op kunt zijn. Ik denk ook echt dat we wat milder moeten zijn voor onszelf. Soms is het gewoon goed… :)!

Liefs Joyce