Deze zomer stond een gestylde bridal shoot heeeel hoog op mijn wishlist! In augustus was de drukte met bruiloften iets minder en kon ik hem gaan inplannen en organiseren. Wat is het tof om gewoon even lekker te freestylen tussen alle opdrachten door, heerlijk! Ik wil echt graag meer van dit soort shoots organiseren. Ben jij styliste/bloemiste/model of fotograaf en lijkt het je leuk om een keer met mij samen te werken, laat het me vooral weten! Ik sta heel erg open voor nieuwe samenwerkingen en krijg energie van mensen met goede ideeën en een passie.

Over 2 dagen zit ik trouwens in het vliegtuig naar Ibiza om daar gestylde bruidsshoots vast te leggen voor Yalissa’s bruidsmode. Zij heeft ook de bruidsjurken voor onderstaande shoot verzorgd. Wil je een beetje op de hoogte blijven van wat we daar allemaal doen? volg me dan op instagram. Ik zal jullie via mijn verhaal daar af en toe een update geven. https://www.instagram.com/joyce_jacobs_fotografie/

 

Model: Chantal van Dalen
Muah: Kristy Mooren
Dresses: Yalissa’s bruidsmode https://www.facebook.com/Yalisabruidsmode/?fref=ts

blog1 blog2 blog3 blog4 blog5 blog7 blog8 blog9 blog10 blog11