Joyce Jacobs Fotografie | Tarieven
15452
page-template-default,page,page-id-15452,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-joyce,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Tarieven

Loveshoot
€120,-
1,5u shoottijd op locatie naar keuze. (vanaf 10 km vanaf postcode 54503 €0,35 per km)
3 kledingwissels
20 nabewerkte foto’s op hoge resolutie.

 

Lifestyle shoot
€120,-
Inclusief:
Reiskosten tot 10 km vanaf postcode 5403
20 nabewerkte beelden in hoge resolutie en logo vrij
3 kledingwissels

 

 

BRUIDSREPORTAGES

Jullie zijn bezig met het plannen van jullie bruiloft? Wauw wat een bijzondere stap. Ik zou jullie grote dag heel graag vastleggen samen met een second shooter. Bruidsreportages fotografeer ik altijd samen met een collega die op mij en mijn fotografie is ingespeeld. Wij komen dus met 2 fotografen jullie dag vastleggen. Het voordeel van 2 fotografen is dat we geen moment missen en elk detail pakken! 

Het is heel bijzonder om op zo’n dag zo dicht bij het bruidspaar te mogen staan. Wij zijn deze dag onopvallend aanwezig en vinden het vooral belangrijk dat jullie jezelf zijn zodat wij jullie zo puur en echt mogelijk kunnen vastleggen. Zo min mogelijk poseren, zo veel mogelijk genieten. De fotoreportage laat jullie op een later moment deze prachtige dag nogmaals beleven.

 

Ja wij willen meer informatie over een offerte en/of kennismaken! Superleuk!!  Stuur me even een mailtje en ik mail je zo snel mogelijk terug met de offerte en uitgebreidere informatie! 

Info@joycejacobsfotografie.nl