Hallo lieve volgers,

De maand augustus ga ik vrijwilligerswerk doen in Georgië. In maart ben ik hier al een aantal dagen geweest en de kinderen hier hebben me enorm geraakt. Wat ik ga doen is meehelpen in een straatkinderen opvang. Ik heb hier gezien in welke omstandigheden kinderen op straat moeten leven. Deze straat opvang is de eerste stap om kinderen een betere toekomst te bieden.

Nu wil ik 300 euro inzamelen. Met dit bedrag kan 1 kind een jaar lang onderwijs en onderdak krijgen. Met mij zamelen nog 30 deelnemers dit bedrag in zodat meerdere kinderen worden geholpen. Ik wil dit doen doormiddel van een loting.

loting georgie

Hoe doe je mee?
Vul onderstaand contact formulier in en ik stuur je de gegevens op.

Hoe gaat het in zijn werk?
Als je een lootje hebt gekocht dan maak ik een briefje met jouw naam en nummer daarop. Deze doe ik in een grote bak waarin ik alle briefjes verzamel. Wanneer het bedrag van 300 euro is bereikt en we hiermee een kind kunnen helpen trek ik een winnend briefje uit de bak. Dit zal ik filmen zodat het op deze manier bekend wordt gemaakt.georgie

De fotoshoot naar keuze is tot max 5 personen.

Ik reis via de organisatie Via-Passie reizen. Deze organisatie koppelt elke deelnemer (30) aan een kind in Georgie. Elke deelnemer zorgt ervoor dat hij/zij 300 euro inzamelt om een kind voor een jaar lang te kunnen voorzien in onderwijs en onderdak. Wil je graag meer informatie? Mail me dan gerust even!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]