Lieve mensen. Wat een reacties! Wauw.
Het is haast niet te bevatten. En wat een mooie/lieve woorden krijg ik binnen. Ik voel me heel erg dankbaar.

Ik moet er  (vanaf 13.00u vandaag) alleen echt een stop op zetten om het voor mezelf haalbaar te maken. Want wanneer jullie reageren wil ik ook de moeite nemen om deze reacties te bekijken. En wat wordt nu al een hele klus. Wel een onwijs leuke klus! De reacties die zijn geplaatst tot vandaag 13.00u bekijk ik.

1395856_423761211057150_934874715_n

In de loop van volgende week zal ik bekend maken met welk stel ik ga shooten. Ook zullen er nog een paar stellen een flinke korting ontvangen op een loveshoot. Daarnaast zal ik ook nog kleinere kortingen weggeven. Dit doe ik omdat er zoveel gereageerd is en ik het jammer vind als ik maar 1 stel blij kan maken uit al die duizenden reacties.

Anita2

Nogmaals bedankt voor de vele reacties. En ik wens jullie allemaal een fijn en zonnig weekend toe. Geniet van de zon en pak die mooie momentjes die er toe doen en het leven bijzonder maken!

Liefs Joyce

website11Anita1 Tomenterry blog5 4luik