Deze workshop is perfect voor de fotograaf die al wat verder is. Jij beheerst de instellingen van jouw camera maar wil juist meer weten over alle ins en outs tijdens het fotograferen van een loveshoot. Hoe krijg je nou die ongedwongen echte foto’s? Hoe kan je een stel het beste op hun gemak stellen? Hoe vang je nou die liefde die je om je heen bij veel fotografen ziet maar wat jouzelf nog telkens net even niet lukt. Daarnaast ga ik het ook hebben over het opbouwen van jouw fotografie bedrijf, denk aan het bepalen wat jouw prijzen zijn, jouw online zichtbaarheid en je onderscheiden van de rest.  Het editen zal in deze workshop minimaal aan bod komen!
Aan het einde van de middag hebben we een styled loveshoot met een prachtig stel op locatie! Deze foto’s mag jij voor jouw portfolio gebruiken.

De workshop vind in de namiddag plaats zodat de fotoshoot tijdens het gouden uurtje kan plaatsvinden. Fingers crossed voor een ondergaand zonnetje! Bij bewolking gaat de workshop gewoon door maar bij regen zal ik ervoor kiezen om de workshop te verzetten.

-Waarom fotografie meer is dan alleen op een knopje drukken
-Hoe ga je om met een stel dat het lastig vind
-Wat kan je doen als je vastloopt qua inspiratie tijdens een loveshoot
-Kledingtips die ik mijn koppels meegeef
-Hoe vind jij jouw eigen stijl
-Een paar kleine edit tips
-Hoe blijf ik mezelf uitdagen
-Waarom ik minimaal 1x per 2 maanden vrij werk maak
-Tarieven bepalen
-Zichtbaarheid op social media
-Waarom jouw mindset grotendeels bepaald in wat jij gaat bereiken

 

Datums: Op dit moment zijn er geen nieuwe data bekend.
Wil je op de mailinglist worden gezet zodat ik je als eerste mail als er een nieuwe datum is?
Stuur me even jouw email adres op via het contract formulier.