Yesss de workshops zijn back!! Maar dit keer in een vernieuwd jasje. Vorig jaar heb ik een 4tal workshops gegeven en ik vond het zo onwijs leuk om te doen. Deze workshops waren met maximaal 6 personen. Ik heb dit jaar ook een aantal 1 op 1 workshops/coaching sessies gegeven en ik merk dat die manier van goede 1 op 1 aandacht en alle vragen kunnen beantwoorden heel goed bij me past. Vandaar dat ik dit najaar weer graag workshops wil gaan geven maar wat kleiner en nog meer gericht op het coachen van punten waar jij als beginnend ondernemer/fotograaf mee struggelt. workshop1

De workshops zullen qua inhoud niet veel veranderen maar ze zijn meer 1 op 1 geworden. De workshops zijn namelijk maar met 4 personen tegelijk te boeken. Of natuurlijk als je graag echt een coaching sessie alleen wilt kun je hem ook los boeken. Met 4 personen kunnen we goed brainstormen en kan ik al jullie vragen uitgebreid beantwoorden. Het gaat niet alleen om de basis van fotograferen maar ook om een stukje ondernemen en social media. Daarnaast zal er ook een praktijk gedeelte zijn waarin we gaan fotograferen. Het is een erg brede en uitgebreide workshop dus.

Bij deze workshops zal ik minder voor de groep gaan staan en praten maar meer tussen de groep gaan zitten en uitleg en tips geven.
worrrrkshopklein

Lijkt het je nou leuk om je aan te melden voor deze workshop?
Vul dan even onderstaand formulier in.

De eerste datum waarvoor je je kan opgeven is 26 november as in Mill.
We starten om 10u en de workshop zal ongeveer tot 14.00u tot 15.00u duren.

De kosten bedragen 65 euro en zijn inclusief btw.
Ook is er een lunch en koffie/thee aanwezig.
Na deze workshop wordt je in een afgeschermde facebook groep geplaatst waarin we contact kunnen blijven houden en waarin er vragen gesteld kunnen worden aan mij of andere cursisten.

Als je je wil aanmelden voor de coaching sessie, vink dan even overig aan, en vertel in je bericht dat het om de coaching sessie gaat.

[Contact_Form_Builder id=”1″]